طراحي سايت پزشكي
طراحي سايت پزشكي به منظور تسهيل ارتباط ميان پزشكان و بيماران يكي از الزامات هر مركز پزشكي مي باشد. به همين منظور اغلب مراكز درماني و پزشكي به مانند ساير كسب و كارها اقدام به طراحي سايت مي نمايند. شما نيز اگر قصد ايجاد سايت براي ارائه خدمات خود داريد پيشنهاد مي كنيم تا آخر اين مقاله همراه ما باشيد.
طراحي سايت پزشكي به چه منظوري انجام مي شود؟
مزاياي طراحي سايت پزشكي
طراحي سايت چيست؟
مراحل اصلي طراحي سايت
انواع وب سايت ها
مهارت هاي مورد نياز براي طراحي يك سايت
روش هاي طراحي سايت
ساير عوامل مؤ ثر در ساخت سايت
سخن پاياني طراحي سايت پزشكي
طراحي سايت پزشكي به چه منظوري انجام مي شود؟
طراحي سايت پزشكي به منظور ارتباط شبانه روزي با كاربران و ارائه خدمات آنلاين يكي از اصلي ترين نياز ها در هر محيط پزشكي يا كلينيك ها است. امروزه سايت هاي خدمات درماني نيز مانند ساير خدمات آنلاين در حال پيشرفت مي باشند، از اين رو مراكز درماني و كلينيك ها براي ارائه ي خدمات پزشكي و درماني اقدام به طراحي سايت مي كنند.
مزاياي طراحي سايت پزشكي
از مزاياي طراحي سايت پزشكي مي توان به موارد زير اشاره نمود:
سهولت در نوبت دهي
معرفي پزشكان مجموعه و تخصص ها
معرفي خدمات
صرفه جويي در زمان
تشكيل پرونده بصورت آنلاين
قابل دسترس بودن در هر ساعتي
ارتباط آنلاين با بيماران و پاسخ به سوالات آنها
ارسال نتايج آزمايشات
طراحي سايت چيست؟
طراحي سايت يا Web-Desig ايجاد يك پايگاه اينترنتي به منظور اطلاعرساني و يا اشتراك گذاري محتوا با هدفي خاص مي باشد. پروسه ي طراحي وب سايت شامل لايهسازي صفحات وب ، طراحي گرافيكي ، توليد محتوا و رعايت اصول سئو مي باشد.
مراحل اصلي طراحي سايت
طراحي و ساخت سايت شامل 4 مرحله ي اصلي، به شرح زير است:
طراحي Wireframe
در نخستين مرحله طراحي وب سايت، بايد با توجه به نياز مشتري يك نقشه كلي از تمام صفحات سايت كه قرار است براي كاربر به نمايش درآيد، طراحي شود.
طراحي گرافيك سايت
در اين مرحله بايد با توجه نوع سايت و با استفاده از ابزارهاي مربوطه، رنگ و گرافيك سايت را طراحي كرد. در طراحي سايت پزشكي رنگ ولوگوي مركز پزشكي نقش مهمي در طراحي گرافيك آن دارد.
كد نويسي و برنامه نويسي
با توجه به نياز و درخواست مشتري مي توان با استفاده از زبان هاي برنامه نويسي يك سايت اختصاصي طراحي نمود و يا از سيستم هاي مديريت محتوا مانند وردپرس يا جوملا و … و اضافه كردن افزونه هاي مورد نياز مانند افزونه نوبت دهي، براي طراحي سايت پزشكي استفاده كرد.
راه اندازي كامل سايت
پس از انجام اين سه مرحله نوبت به مرحله آخر كه راه اندازي سايت است مي رسد، در اين مرحله ابتدا هاست را خريداري و دامنه مناسب را تعيين مي نماييم، سپس سايت را پيكربندي و در دسترس عموم قرار مي دهيم.
انواع وب سايت ها
طراحي و ساخت سايت از نظر فني به دو دسته ي ديناميك (Dynamic Website) و استاتيك (Static Website) تقسيم ميشوند كه بر حسب نياز و هدف شما اين نوع طراحي مي تواند تفاوت داشته باشد. در زير هر يك از اين انواع را توضيح داده ايم:
دايناميك (Dynamic Website): سايت دايناميك يا پويا، سايتي است كه مدير سايت مي تواند تمامي محتوا را ويرايش يا حذف و يا به روز نمايد. اين سايتها معمولاً با پنلهاي مديريت محتوا طراحي ميشوند و قابليت مديريت چند نفر به طور همزمان را دارند. در اين نوع سايت ها كاربران ميتوانند با آنها تعامل داشته باشند، از اين رواز اين نوع سايت ها بيشتر براي ايجاد سايت هاي كسب و كار استفاده مي شود.
استاتيك (Static Website): اين سايت ها داراي پنل مديريتي نبوده و از اين رو نمي توان محتواي آن را تغيير داد، تغيير محتوا در اين سايت ها بايد توسط طراح وب انجام شود. امروزه استفاده از اين نوع سايت بسيار كم شده و ممكن است براي معرفي سايت هايي كه محتواي كمتري دارند و يا سايت هاي شخصي، به كار برده شوند. پس با توجه به تعريف انواع سايت ها، براي طراحي سايت پزشكي، نوع دايناميك كاربردي تر است.
مهارت هاي مورد نياز براي طراحي يك سايت
زبان HTML: HTML يك زبان برنامه نويسي است كه براي ساخت بدنه اصلي صفحه وب و ساختار كلي آن مورد استفاده قرار مي گيرد. اين زبان توسط تگ ها كار مي كند كه اين تگ ها عناصر استفاده شده در صفحات وب را مشخص مي كنند.
زبان CSS :CSS يك زبان برنامه نويسي است كه براي استايل دهي و زيبا سازي صفحات وب استفاده مي شود.
زبان جاوا اسكريپت: جاوا اسكريپت يكي ديگر از زبان هاي برنامه نويسي است كه براي پويا (دايناميك) كردن سايت ها به كار مي رود.
زبان PHP (يا يكي ديگر از زبان هاي برنامه نويسي سمت سرور): براي داشتن يك سايت مفيد و كارآمد لازم است علاوه بر زيبايي ظاهر سايت، محتواي كامل و مورد نياز كاربر در سايت درج شود، كه از زبان PHP به اين منظور استفاده مي شود. زبان PHP يك زبان سمت سرور كه براي طراحي سايت هاي ديناميكي كاربرد دارد.
طراحي سايت پزشكي1
شرايط لازم براي طراحي وب سايت
لازمه ي طراحي و ايجاد يك سايت موفق مستلزم استفاده از شرايط و مواردي چون دامنه، هاست، قالب، سيستم مديريت و كنترل سايت است كه در زير به شرح مختصري در مورد هر يك مي پردازيم:
دامنه: دامنه، همان آدرس سايت است كه شامل نام انتخاب شده براي سايت و يكي از پسوندهاي .ir, .com , co , … مي باشد. ثبت دامنه را مي توان از طريق شركت هاي ثبت دامنه و هاستينگ و يا شركت هاي طراحي سايت انجام داد.
هاست: هاست فضاي ميزباني وب سايت است كه براي ذخيره، نگهداري فايل ها و همچنين براي لود سايت با سرعت مطلوب مورد استفاده قرار مي گيرد. در واقع هاست بخشي از سرور است كه سايت را به صورت شبانه روزي آنلاين نگه مي دارد.
قالب: داشتن ظاهري زيبا و جذاب براي سايت، نياز به طراحي قالب مناسب دارد. براي انتخاب قالب مي توان از قالب هاي آماده كه از پيش طراحي شده اند و يا از قالب هاي اختصاصي كه به صورت منحصر به فرد طراحي مي شوند استفاده نمود. از قالب هاي آماده وردپرس در طراحي سايت پزشكي مي توان به قالب هاي پزشكي mymedi, medizing, doctor, medvill,… اشاره كرد.
سيستم مديريت و كنترل سايت: سيستم مديريت امكان كنترل و ويرايش مطالب سايت را به شما مي دهد. سيستم مديريت محتوا براي موفقيت سايت بسيار ضروري مي باشد. در يك سيستم مديريت خوب امكان ويرايش ، ذخيره و يا حذف عكس ها، ويدئو ها، پادكست ها و ساير محتوا هايي كه براي تعامل با كاربر استفاده مي شوند را داشته باشد. امروزه مديريت محتوا نقش مهمي در بازاريابي هاي آنلاين دارد كه در معرفي محصولات، خدمات و … نقش اساسي دارد.
روش هاي طراحي سايت
معمولا طراحي وب سايت ها به يكي از دو روش زير انجام مي پذيرد:
طراحي با استفاده از زبان برنامه نويسي: براي طراحي سايت پزشكي به صورت اختصاصي نياز به يك كد نويس و يك نفر برنامه نويس داريد. كد نويس يا فرانت كار بخش هاي مربوط به ظاهر سايت و قالب سايت را طراحي مي كند، برنامه نويس يا بك اند كار نيز قسمت هاي مربوط به تعامل و برقراري ارتباط كاربر با سرور را انجام مي دهد.
طراحي بدون استفاده از زبان برنامه نويسي: اگر نمي خواهيد هزينه زيادي را صرف طراحي سايت كنيد، مي توانيد از قالب هاي آماده سايت كه از گوگل مي توان آن ها را دريافت كرد، استفاده نماييد. و بنا بر نياز و استفاده خود افزونه هاي مختلف را نصب كنيد. از نرم افزار هاي پركاربرد اين روش نيز مي توان به Word Press, Jumla,Drupal, …اشاره كرد.
ساير عوامل مؤ ثر در ساخت سايت
فاكتورهاي مهمي در ساخت سايت بايد مورد توجه قرار گيرند كه از مهمترين آنها جذاب بودن طراحي ظاهري سايت است كه كاربر را ترغيب به استفاده سايت مي كند، مورد بعدي محتواي به كار برده شده در سايت است كه بايد كامل تر و به روزتر و قابل فهم تر باشد و همچنين بتواند خدمات شما را به صورت صحيح توصيف كند تا بتواند ارتباط محتوايي خوبي با مخاطب برقرار كند. در نهايت مورد بسيار مهمي كه بايد به آن توجه نمود سئو سايت است كه در بخش هاي بعدي به طور مفصل درباره آن صحبت خواهد شد.
طراحي سايت پزشكي2
سخن پاياني
در اين مقاله سعي تيم ما بر اين بود تا شما را با نحوه ايجاد سايت و مزاياي آن آشنا نمايد. در آخر توصيه ما به شما اين است كه با توجه به مطالب گفته شده، طراحي سايت پزشكي خود را به يك تيم حرفه اي بسپاريد كه علاوه بر طراحي سايت، سئو سايت شما را نيز انجام دهد، زيرا همان طور كه اشاره شد از عوامل موفقيت يك سايت، سئو آن مي باشد كه بهتر است به صورت تخصصي به آن پرداخته شود، و همچنين پشتيباني از سايت شما را بر عهده بگيرد.
بسته به نوع سايت و تعداد صفحات و … هزينه طراحي سايت پزشكي و زمان آن تعيين مي شود. كه مي توانيد براي كسب اطلاعات در اين مورد با ما در تماس باشيد. تيم افرند وب با سابقه 7 ساله خود در حوزه IT سعي در ارائه خدمات به بهترين صورت و جلب رضايت مشتري را دارد، به شما نيز پيشنهاد مي كنيم اگر تصميم به طراحي و راه اندازي سايت گرفته ايد مي توانيد با شماره تماس هاي موجود در سايت با ما تماس بگيريد و يا اگر قصد مشاوره رايگان داريد مي توانيد با كارشناسان ما درافرند وب ارتباط باشيد.
منبع: گروه مطالعاتي افرند وب
برچسب: ،
ادامه مطلب